![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu chiar am facut in week-end. Am tocat o data cu carnea un morcov, o ceapa si verdeata, am adaugat un ou (la 500gr de carne), condimente si am amestecat bine. Apoi am pregatit bilutele si cand s-a inferbantat apa le-am pus in oala. Restul....ca la orice ciorba.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:57 PM |
|