![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
secretul ciorbei de perisoare:
1) apa sa fie clocotita 2) compozitia sa aiba ou dar nu prea mult ca altfel daca e prea moale iar se imprastie prin oala nici eu nu pun orez in perisoare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ce nu as gati eu niciodata: aaaaaaaa tot ce tine de prajeli (sunt o maestra in a arde cartofii, a face oua imposibil de mancat, a face o carne prajita cruda la mijloc da' arsa la suprafata). naiba stie de ce, ca la chestiile complicate nu am probleme (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) edit sa nu uit : NU stiu sa fac mamaliga (ca nu m-a invatat mama. ea detesta asta...) si sa gatesc oaie/miel -idem, mama nu mananca deci nu m-a invatat. si cum la noi acasa taica-meu a decis "daca tu (aka mama) nu mananci atunci nu pregatim deloc ca nu vreau sa te vad moarta de sila prin bucatarie" niciodata nu s-a gatit ceva pe baza de oaie/miel/capra etc. asa ca nici nu simt nevoia sa mananc.. sau sa gatesc asa ceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:20 PM |
|