![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat de des se intampla ca doi oameni care ar trebui sa fie impreuna ajung sa o ia pe cai opuse datorita orgoliilor ranite? Sau daca se intampla asta inseamna ca cei doi pur si simplu are not ment to be?
Oare e intr-adevar dragostea singura care anuleaza toate orgoliile si prejudecatile sau e doar o iluzie asta? Vi s-a intamplat sa renuntati la cineva pentru care simteati ceva destul de puternic doar pentru ca vi-a adus vreun prejudiciu in ceea ce priveste capitolul orgoliu? |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE 1. cand persoana iubita iti raneste orgoliu fara sa vrea. QUOTE 2. cand tu ranesti orgoliu persoanei iubite, fara sa vrei. asta ar fi tare nasol. cred ca n-as mai dormi noaptea pana cand persoana in cauza s-ar convinge ca n-a fost cu intentie. as incerca sa repar, si mai mult ca sigur in viitor nu s-ar mai intampla QUOTE 3. cand in relatia ta, fara sa va dati seama, intervin orgoliile la un moment dat. aici e foarte complicat raspunsul. imi trebuie exemple. ceea ce-mi vine in cap este o persoana orgolioasa si cealalta care accepta sa fie calcata in picioare, pana la un moment dat. fara discutie ca nu accept sa-mi calce nimeni in picioare orgoliul, si nici o relatie cu cineva care e de acord sa fie calcata in picioare e imposibila. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:06 AM |
|