![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Perisoara si eu tot cu orez o stiu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Si pe vremea cand faceam asa ceva, imi ieseau neimprastiate. Dar bine ca acum mi le-ati zis pe astea fara, oi face saptamana viitoare! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
forte, si eu m-am apucat de facut mamaliga in Germania, cat am fost in tara nu ma omoram dupa ea. Iar fiica-mea e mamaligara in toata regula cuvantului! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Stiti ca si italienii fac mamaliga? Ei o numesc polenta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:55 PM |
|