![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bacardi_girl, fondul de ten fluid de la Avene este foarte natural,lejer, nici nu zici ca ai ceva pe fata..dar intrucat este atat de natural, nu are nici putere prea mare de acoperire, cam medie spre mica as zice eu..depinde acum ce te intereseaza mai mult si daca esti dispusa sa renunti la una in favoarea celeilalte..cel compact am inteles ca acopera mai bine, cred ca il are Angelito pe acesta, daca nu ma insel..mie mi-e cam frica de fdt compacte, imi inspira ceva foarte nenatural si care nu se intinde foarte bine, dar e foarte probabil sa ma insel, nici nu am folosit niciodata un astfel de fdt..partea cea mai buna la fdt Avene este insa ca sunt noncomedogenice, au factor de protectie 15, deci sunt foarte safe pentru pielea noastra capricioasa..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:58 AM |
|