![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu vreau neaparat sa imi fac o operatie la nas..nu am nasul mare, dar nu e perfect drept cum as fi vrut eu sa fie si cred ca fata mea ar fi mult mai armonioasa cu un nas mic, finut si as avea mai multa incredere in mine, m-as simti mai bine in pielea mea..in acelasi timp, mi-e foarte frica ca nu o sa se potriveasca fetei mele..am inteles ca in unele clinici se poate vedea pe calculator cum va arata..
zetta, te rog mult sa imi dai mai multe informatii, daca imi voi face, vreau sa ma duc tot la doctorul Stan, despre care am auzit numai pareri foarte bune.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:24 PM |
|