![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet girl spune-mi ce vrei sa stii si iti voi raspunde la intrebari
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah si eu mi-am adus aminte ca mai demult vroiam sa-mi operez nasul. Am tot intimplare de-asta ciudata: cind am fost mica m/am taiat cu un ditamai cutit in nas. De atunci o nara arata mai ciudat. E mai alfel decit cealalata cu alte cuvinte e urita.
Pe la liceu numai la asta imi statea gandul. Si pe mine ma tot necajea o fata. De m-as mai intilni acum cu ea ce as bate -o de numa. Unii copii sunt nesimtiti, asta e. Apoi m/a luat frica si iata/ma tot cu nasul meu cel ciudat. Cred ca in parte e si vina parintilor ca nu m/au sprijinit. Zetta, da ar fi fain sa ne dai mai multe amanunte: 1. La ce doctor ai facut? 2. Ce recomandari pre si post operatorii au fost? 3. Ce analize ai facut? Dcaa se face? Se face cu anestezie? 4. Cit e periodata care trebuie de recuperare pana poti sa apari in lume? 5. Cit a costat? 6. ....Cum ai strins atata curaj? 7. Orice altceva interesant si ce merita retinut Sunt fff curioasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:17 PM |
|