![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai sa incep prin a spune ca nu am avut nici un fel de sensibilitate, nici la schimbari bruste de temperatura, nici cand am intrat in apa la mare, nici nu mi s-a inrosit nasul de la frig. operatia am facut-o pe data de 12 ianuarie 2006. deci acum 10 luni.
pt prima intrebare operatia am facut-o la Bacau, la doctorul Stan, recomandari preoperatorii: sa nu fumezi cel putin 2 sapt inainte de operatie, sa nu iei aspirina (puternic coagulant), sa nu iei cel putin 3 luni anticonceptionale si cam atat imi amintesc, postoperatorii: sa nu porti ochelari cel putin 6 sapt,sa nu stai in abur(cosmetica), bine sunt un set se recomandari imediat dupa operatie si dupa pe parcursul a cel putin 6 luni, forma definitiva si vindecarea totala se produce intr-un an(esential e sa te protejezi de lovituri la nivelul nasului) am facut analize de sange in special cele care se fac cu ocazia unei operatii plus un control la clinica la nas, ca si perioada de recuperare cam 2sapt, poti sa iesi afara fara nici o vanataie cam in 3 sapt dar o sa mai fii umflata la fata si cu cearcane in rest eu am avut o recuperare destul de rapida. de costat nu e un pret standard depinde de cat de complexa e operatia poate costa intre 1000 si 1600 de euro.( eu am dat1000) bani care au inclus operatia, spitalizarea ( am stat 2 nopti), medicamentele, controlul posoperator. vis a vis de curaj nu prea l-am avut acolo la spital si in drumul spre clinica dar am zis ca trece. chestii interesante e ca si acum la 10 luni imi simt un pic nasul amortit, dar am fost la mare am intrat in apa, am fost la piscina si am sarit in cap in apa, si singura chestie dupa operatie e ca am stanutat mai des decat de obicei. imediat dupa operatie e mai ciudat ca nu poti sa respiri pe nas dar in momentul in care iti da jos bandajele totul revine la normal. cam atat imi vine in minte acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:03 PM |
|