![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Suuuper! Pe mine de mult ma bate gandul sa-mi fac o operatie la nas, dar iubitul meu m-a speriat cu povestea asta despre colega lui. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Bubulina, daca te duci tu si e ok cred ca o sa prind si eu mai mult curaj.
Zetta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma sperie tot povestile astea urite. Imi aduc aminte ca acum citiva ani am vazut la tv cum murise o fata in timpul operatiei la nas, dar au fost ceva probleme cu anestezia. In fine...dar eu cred ca trebuie sa iese in general f bine fiind totusi o operatie simpla.
Sincer ma bate gandul. Mi am adus minte ce mult vreau cand fratele meu mi-a povestit ca prietena lui si-a facut la sani. Asta a fost acum citeva saptamani, sincer cand eram mai mica am zis ca numai sa ajung la 18 ani si hop tzop sub cutit. Dar am mai uitat apoi si mama imi tot zicea ca totul e ok... Acum adevarul e ca nasul nu arata f ok, mai ales din profil. Nu mi place.Se vede ca o nara e mai mare ca cealata, in inaltime cumva si felul cum se leaga de nas e ciudat. Normal ca acum nu mai face nimeni comentarii, dar hmm la incredere simt ca imi coboara nivelul. Ma gindesc ca oamenii obesrva f repede defectul si da ma simt complexata. Cu atit mai mult cand e vb sa fiu atrasa de cineva. Aici se complica rau lucrurile. Eu ma gindesc serios la asta. Probabil pana in vara / toamna viitoare nu voi reusi sa fac nimic concret . Tocmai am inceput lucru si nu-mi permit sa-mi iau concediu/ zile libere asa repede. Oriucm cred ca treaba trebuie hotarata repede, nu atata bla bla pt ca te apuca frica si indoielile. In genul Zettei... Probabil o sa fie printre cei mai bine investiti bani ever in cazul meu. Anticipez un boost de incredere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:08 PM |
|