![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bacardi girl, folosesti cam multe creme, parerea mea este ca ar trebui sa le alternezi..de exemplu, crema antiacneica de la ivatherm nu cred ca este prea agresiva, fiind si pentru ten sensibil, deci ai putea sa nu mai folosesti crema hidratanta, e posibil sa iti luceasca fata si din cauza aceasta..eu evit sa folosesc crema hidratanta ca baza de machiaj tocmai din acest motiv..si cum spunea si monicutza, nu mai ai nevoie sa folosesti si crema cu factor de protectie, fondul de ten are deja spf 15..daca ai probleme cu tenul, iti spun de acum ca nu o sa iti acopere mare lucru, dar cum am mai spus, este foarte natural..de asemeni este rezistent la apa, deci nu o sa iti curga daca te uzi pe fata, mi s-a intamplat insa ca unele fonduri de ten sau corectoare sa curga daca ma udam pe fata sau plangeam..
monicutza, cred ca are vreo 5 nuante, putine, spun eu..eu am pielea alba si mi-am luat Porcelaine, dar e cam deschis si pentru pielea mea si bineinteles ca urmatoarea nuanta era prea inchisa..mi-am luat Double Wear, nuanta cea mai deschisa, care este putin mai inchisa decat pielea mea si acum fac un "melange" intre cele 2 si iese ceva mult mai bine, imprumuta din naturaletea Avene`ului si rezistenta DW`ului si cel mai important, e mai aproape de culoarea pielii, desi nu e chiar perfecta.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:47 AM |
|