![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as avea motive bine intemeiate sa imi operez nasul...in primul rand am deviatie de sept si in al doilea rand am un nas f ascutit si putin cam mare, nu exagerat. Deci ar fi binevenita. Dar nu pot nicicum sa trec peste frica. Nu am fost operata niciodata de nimic si numai gandul de anestezie generala si operatie ma inspaimanta peste masura.
Daca ar fi sa imi modific ceva doar din considerente estetice...mi-as modifica urechile...asta e cam singurul complex major pe care il am . Mi-a fost greu sa recunosc fata de mine ca sunt complexata din cauza lor, dar adevarul e ca sunt . (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:56 PM |
|