BG, eu nu mi-am facut inca desi pe perioada verii era o oferta tentanta aici cu discounturi mari. Este bine stiut ca e nerecomandat vara sa-ti faci epilare IPL pentru ca pielea trebuie sa fie cat mai deschisa la culoare si parul nedorit sa aiba proeminenta, sa se vada cat mai negru. Vara m-am bronzat si de aceea nu mi-am facut. Pe de alta parte, vezi tu, exact persoanele care au probleme serioase pot beneficia fructuos de acest tratament semi-definitiv caci acelea au parul nedorit abundent si inchis la culoare, iar IPL functioneaza fara gres asupra pigmentului mai inchis la culoare. Degeaba ai par putin si deschis la culoare ca trebuie insistat in mult mai multe sedinte decat in caz contrar. Un alt aspect e ca nu cred ca as putea accepta sa-mi dea cu lama pe fata, unde e de epilat. La mine e si un moft si o fixatie... Astept impulsul de a ma hotari, bineinteles dupa ce dispun si de niste bani. (IMG:
http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) In ultima vreme alte probleme surclaseaza aceasta grija.