![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
la cream e o imbunatatire dar mi se pare ca la nasul ala se mai putea lucra (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ... la lascar si-a facut ea. eu sunt pro, dar doar daca sunt facute pt a imbunatati si nu pt a schimba complet un nas/gura/fata etc. atunci o sa ai un nas frumos, dar care nu va fi in armonie cu restul fetei tale, fiind prea mic, prea in vant etc.
o imbunatire discreta.... mi se par vulgare femeile ca pamela anderson care si-au pus 4 nr in plus al sutien... e un complex? normalizeaza-l dar nu-l exagera... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:32 PM |
|