![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul este destinat celor care si-au deschis sau vor sa isi deschida o afacere.
Ideea este sa facem "schimb de experienta" si sa ne ajutam reciproc. Sfat: Tratati-va clientii cu respect. Chiar daca nu stiu nimic despre domeniul in care dumneavoastra prestati, nu ii ironizati si nu uitati ca, la urma urmei, clientii va platesc pe dumneavoastra si nu invers. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Si io birou individual de arhitectura.:)La cat de pretentios suna imi vine sa fug.O sa am mai multa bataie de cap si nervi cu acte si nu ma pricep deloc.Astfel incat o sa am nevoie de sfatul vostru.
Visul meu e sa deschid o gradinita particulara...dar nu e o afacere rentabila si nu cred ca as dispune de destul capital.Dar mi-ar place sa o proiectez si decorez eu.:)Ramane un vis al meu.Poate o sa ma ajute Dumnezeu sa il implinesc o data...:) :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:49 PM |
|