![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avem de-a face cu un fenomen relativ recent: migrarea fortei de munca.
Plecind de la premisa ca UE ne va primi cu bratele deschise, am sperat ca asa va fi. Totusi nu e chiar asa. Dar daca ar fi...ati putea pleca din tara la munca in strainatate ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Asta am spus tot timpul ca o sa plec pentru ca aici nu am nici o sansa si... am plecat.Am muncit din a patra zi cu toate ca nu stiam limba si nu aveam acte.De acomodat m-am acomodat foarte repede, am inceput sa invat si limba dar nu am reusit sa stau departe de fiul meu.Mi-a fost foarte greu, n-am rezistat si m-am intors.Bine am facut pentru ca intr-o luna jumatate probleme au inceput sa apara.Am invatat multe, a fost o experienta de viata si m-am schimbat.Acum stiu ca si aici se poate face ceva daca vrei cu adevarat (imi pare rau ca trebuie s-o spun dar noi nu muncim), ca trebuie sa ne schimbam mentalitatea.Acum sunt acasa, imi cresc copilul, sunt alaturi de el (pentru ca oricat s-ar spune, este mare - ce nevoie mai are de tine? - probleme sunt si o mama trebuie sa fie langa copilul ei ).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:08 AM |
|