![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avem de-a face cu un fenomen relativ recent: migrarea fortei de munca.
Plecind de la premisa ca UE ne va primi cu bratele deschise, am sperat ca asa va fi. Totusi nu e chiar asa. Dar daca ar fi...ati putea pleca din tara la munca in strainatate ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acum stiu ca si aici se poate face ceva daca vrei cu adevarat (imi pare rau ca trebuie s-o spun dar noi nu muncim), ca trebuie sa ne schimbam mentalitatea. Marbella, la noi se doresc salarii mari, dar sa fie obtinute cu cit mai putin efort. Avem amici care spun ca nu sintem sanatosi la cap, ca de ce muncimca nebunii, ca de ce nu ne luam concediu, samd... si tot ei se pling ca nu le ajung banii insa se si supara cind li se spune "dom`le, daca nu faci nimic in plus, cum naiba te astepti sa cistigi mai mult?" Pe de alta parte exista si reversul medaliei: oameni care isi si cunosc foarte bine meseria, si muncesc mult pe salarii de mizerie... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) Pentru acestia plecatul departe de tara pentru o viata mai buna chiar este o solutie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:05 AM |
|