IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Purtati lucruri care nu va plac dar care sunt moderne?
kalua
post Oct 12 2006, 02:44 PM
Post #1

Musafir

Eu una nu prea. Ocolesc cu grija lucrurile care nu-mi plac sau care stiu ca nu-mi stau bine chiar daca sunt ultimul strigat.
In plus nu-mi place deloc sa ma imbrac ca intr-o uniforma, in ceva in care vezi la doi pasi.

Voi?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Oct 23 2006, 11:03 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu cumpar nimic care e la moda dar care mi se pare comun sau care nu simt ca m-ar avantaja sau macar potrivi. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
freedom
post Oct 25 2006, 10:40 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 645

stiu cum a fost faza cu bluzele marinaresti, motiv pt care am purtat o singura data un maieu luat acum 2 ani de la motor. prea era plin orasul. iar acum, desi ador rosul, mi-am luat lucruri verzi, dar un verde tare, nu ala de frunza uscata. desi....stiu k imi voi lua si rosii, dar cat mai simple, ca sa le pot accesoriza si sa devina doar ale meleeeee (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) )
in general, ajungem sa purtam lucruri care "se poarta" ca sa fim la moda chiar atunci cand apar. si de regula se mentine partial trendul pana peste un an, cand deja nu ni se mai par ciudate hainele sau incaltarile, pt ca ne-am obisnuit cu ele. asa am patit cu pantofii cu bot de vrajitoare si cu blugii conici. guilty as charged!

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:17 AM