IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce este fericirea ..., si ce ne face fericite...
Diana.
post Oct 25 2006, 11:39 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

V-ati intrebat vreodata ce este fericirea? Ce anume ne face fericite?
Eu am invatat sa mabucr din "nimcuri"; ma face fericita un catel care da din coada cind ma vede, zimbetul unui bebe, o zi in care reusesc sa imi fac timp pentru mine... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kary_pink
post Oct 27 2006, 04:59 PM
Post #2

Musafir

Fericirea pentru mine este insasi viata,drumul pe care il parcurg spre culmile cele inalte cu speranta de a le atinge dar cu dorinta de a nu ma simti niciodata stapana pe ele....fericirea este un zambet,o vorba,o lacrima,un om,un prieten,un necuvantator,o raza de soare,o picatura de ploaie,o floare,adierea vantului,o carte citita,un tablou admirat,muzica,un vis realizat,o mana intinsa...dorul,dorinta,curajul,teama,...sentimentul ca simt ca traiesc si ca iubesc... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Ce este fericirea ...   Oct 25 2006, 11:39 PM
kary_pink   Fericirea pentru mine este insasi viata,drumul pe ...   Oct 27 2006, 04:59 PM
meli   pentru mine fericirea reprezinta in fiecare zi ...   Oct 28 2006, 10:43 PM
angeldust   :magindesc: Cred ca fericirea este mai mult o ale...   Oct 29 2006, 03:46 PM
Dore   Fericita ma face speranta; daca stiu ca exista fie...   Oct 30 2006, 06:27 PM
albinuza   daaa cu speranta am fost si eu fericita pana acum ...   Oct 30 2006, 09:09 PM
pescarush   copiii mei, in primul rand ma fac fericita. sunt f...   Oct 31 2006, 02:50 AM
zetta   eu realizez cat de fericita am fost doar cand sunt...   Nov 1 2006, 01:56 PM
ham  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 08:15 AM