![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie,dar trebuie sa existe un anumit grad de maturitate in felul de a trata aceasta legatura,si bineinteles nu trebuie sa existe atractie fizica din partea niciunuia fata de celalalt.dar cu toate ca in unele cazuri aceste conditii sunt indeplinite unul dintre ei isi alege un partener/partenera careia nu-i convine aceasta legatura si ii desparte pe cei doi amici.
Am patit-o pe pielea mea,prietenului meu i-a fost interzis de iubita sa mai vorbeasca cu mine,iar tipul era asa indragostit de ea ca nici nu ma mai saluta pe strada,si tipa era vecina cu mine->ar fii trebuit sa-si dea seama ca niciodata nu ar fi fost ceva intre noi doi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:29 AM |
|