![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Noi zicem problema pe care o avem legata de frumusete, celelalte ne zic solutii...
<problema1> incep eu : vara mi se indesesc PISTRUII , am folosit o crema oriflame bunicica, dar s-a terminat si as vrea altceva: crema depigmentanta de la Skincode e incercata de careva? e buna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Expose, iti place Dirosealul?! Si eu vreau sa mi-l iau, ce bine ca am gasit pe cineva care il foloseste! Eu vreau sa-l folosesc pe obraji, care sunt extrem de sensibili si reactivi, si au o culoare asa rozalie, vreau sa-i normalizez... In plus cateodata am si "hot flushes", si asta ma sperie pt ca stiu ca e ceva specific tenurilor cuperotice, deci daca n-am grija cred ca pot ajunge si eu la cuperoza si nu vreau asta. Se foloseste, am inteles, peste crema "normala", si e usor verzui, ca sa acopere rosul, nu ?! Eu oricum vreau sa-l folosesc numai pe obraji...
Imi pare rau ca la noi nu se gasesc si celelalte produse din gama asta de la Avene (mai sunt doua creme impotriva inrosirii tenului, una lejera si una mai consistenta, si crema cu melilot, dar la noi nu se gasesc). Pe langa asta am citit numai pareri bune despre gama Intral de la Darphin, tot pentru tenuri hipersensibile si cuperotice, dar produsele sunt oribil de scumpe... Dar cand voi avea bani ma gandesc sa incerc serul si crema (cred ca impreuna costa vreo 5 mil.). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:11 AM |
|