![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Noi zicem problema pe care o avem legata de frumusete, celelalte ne zic solutii...
<problema1> incep eu : vara mi se indesesc PISTRUII , am folosit o crema oriflame bunicica, dar s-a terminat si as vrea altceva: crema depigmentanta de la Skincode e incercata de careva? e buna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Multumesc pentru raspuns, Expose! Aseara am cumparat si eu crema (Diroseal), n-am incercat-o pana acum, o sa ies mai pe seara si ma gandesc s-o folosesc atunci, peste mia de alte creme cu care ma dau eu pe obraji. Tu o folosesti pe toata fata? Eu am de gand s-o folosesc numai in obraji. Folosesc crema Exceptionally Soothing Cream for Upset Skin de la Clinique pe toata fata, e o crema pentru tenurile iritate si agresate de diversi factori. E ok, dar nu prea hidrateaza bine, si e si foarte scumpa.
De-abia astept sa incerc si produsele Darphin, pe astea vreau sa le folosesc pe toata fata, dar deocamdata astept o... "infuzie de capital" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:31 AM |
|