![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Dream Mat Mousse e comedogen. Bisztos! aaaaaauuuuuuuuuu....nu se poate mah, delphi, esti sigura?ca azi fusei in mall si exact la asta m-am oprimit, si, pe mana mi s-a parut taaare fain....dar daca tu spui ca e comedo, il las in plata domnului...eu in urma tzspelor tratamente anti-bubi am ramas cu un ten frumusel, fara bubi, dar cu oaresce pete, deloc inestetice, dar nici scipitor de atragatoare, drept pentru care ma gandesc sa le acop nitelus cu ceva...un fdt lejer, cu grad de acoperire medie, sau poate chiar cu o pudra soft-soft tot pentru ten cu probleme....ceva sfaturi, va rog..... pe eva fetele recomandau Puff dela max factor, parca...am retinut bine?cine il are, imi poate spune daca e comedo or not? sar'na pentru efortul de a ma citi :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:03 AM |
|