![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
so, fetelor, haideti sa ne ajutam un picut...haideti sa facem o lista cu fdt-urile bunutze pentru tenul acneic.
max factor clarins clinique burjois seventeen maybelline(e corect scris sau nu, voi intelegeti :D) l'oreal oriflame avon hemel in dreptul fiecaruia, sa scriem denumirea fdt-ului, si cum se preteaza pe mocutele noastre (cele care detin produsul)...bine, si cine isi aduce aminte, de ce nu, si pretul.... daca mai sunt si alte firme pe care le-am omis, va rog, completati lista... io nu particp ca nu am fost multumita de nici un fdt pana cum, de aceea, acum,cand moaca mi-e frumusica caut un produs care sa nu favorozeze aparitia cosurilor tocmai disparute... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:52 AM |
|