![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avem de-a face cu un fenomen relativ recent: migrarea fortei de munca.
Plecind de la premisa ca UE ne va primi cu bratele deschise, am sperat ca asa va fi. Totusi nu e chiar asa. Dar daca ar fi...ati putea pleca din tara la munca in strainatate ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu nu am plecat pentru situatia materiala, ci pentru iubitul meu.In Romania eram bine financiar, independenta, dar aveam o sete de a cunoaste oameni, locuri noi.
Am lasat balta siguranta pentru nesiguranta.Nu am venit in state sa fac bani, ci pentru experienta.in trei ani am locuit in trei state, si am avut patru joburi.am cunoscut tot felul de oameni.am vizitat cateva orase.am fost in vacante. e diferenta mare intre a vizita o tara si a locui acolo, pentru o perioada de cel putin cateva luni.trebuie sa te integrezi, sa ti cauti job, sa socializezi, si atunci o sa vezi toate dedesubturile, o sa intelegi mentalitatea acelei tari. a fost o experienta plina de lucruri, trairi noi, din care am invatat enorm. in curand o sa ma reintorc definitiv acasa.pentru ca asta imi doresc.e ca si cum am citit o carte, si dupa ce am consumat experienta, merg mai departe.pentru mine mai departe inseamna in Romania, alaturi de familia mea.o singura viata am, si vreau sa traiesc bucuriile si necazurile alaturi de cei dragi.pentru mine nu exista nimic mai de pret decat familia si prietenii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 1-November 06 From: CGA Member No.: 669 ![]() |
Pentru lotte:
Scuze ca intervin, dar am o intrebare pentru tine. Ai fost in toti acesti ani acasa? Crezi ca te vei acomoda usor la stilul de viata de acasa? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:31 AM |
|