![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, stiu, cunosc ::) , de nu stiu cati ani ma tot dau pe langa Kitchen aid-ul asta, dar am o bucatarie mica tare, zau ca nu mai am unde sa-l pun. Poate da Domnul si ne mutam undeva unde-i bucataria mai mare, ar fi prima masinarie pe care mi-as cumpara-o.
Am avut si moulinetta, m-a tinut cativa ani buni de zile. Mi se pare f practica, ca-i asa mica. Cand s-a stricat mi-am luat ceva asemanator de la Krups, o porcarie! >:( Acuma am un no name, da-si face treaba. Si-l folosesc cel putin o data la 2 zile. Am vazut ca mixerurile de mana Braun au acum si un recipient cu "taietor", deci un fel de moulinetta. Aparat pe care l-am cumparat si eu una nu le folosesc: fierbator de orez/steamer. Alt aparat pe care-l iubesc: masina de taiat Graef. Nu o folosim la taiat paine, ci numai pt. salam, sunca, carne. A! Si masina automata de cafea Jura. Are hibele ei (da' domn' injiner de acasa i-a dat de capat si stim cum s-o ajutam cand nu mai dovedeste treaba ;) ), dar face o cafea buna tare cu o la crema de mai mare dragul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:10 AM |
|