![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Exista relatii care tin o viata intreaga. Exista casnicii care par indestructibile. Si firesc ne intrebam: oare vom avea parte de asa ceva? Care ar fi reteta care sa duca la o relatie perfecta, o relatie bazata pe dragoste care sa nu cedeze la prima incercare de amploare?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mi se pare ca la un moment dat toata magia dispare. deja ne trezim, mancam, vezi ca trebuie sa mergem la cumparaturi (aceeasi placa: iar??, de parca ar manca rabdari prajite), vezi ca ala micu' trebuie dus la medic, vezi ca trebuie sa mergem la mama, vezi ca trebuie sa imi calci camasile, vezi ca.. vezi ca..
si va mai ramane putin timp pentru relatie, parerea mea. dupa 3 ani pot spune ca .. nu mai e ca la inceput.. am gasit saptamana trecuta niste plicuri cu felicitari, biletele si altele in genul asta (macar am fost inspirata ca le-am pastrat.. imi amintesc de zilele bune:) ) si mi s-a parut asa departe "era" aceea.. viata noastra s-a schimbat. intr-adevar, suntem mai mari.. avem probleme, responsabilitati.. acum imi cumpara flori, dar le pune direct in vaza.. alta data mi le dadea.. nus tiu. am imbatranit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:52 PM |
|