![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
e vorba de xxxx
tipul dela care am primit mail spunea ca minimul de postari e de 60/zi...si ca plata se efectueaza printr-un card pe care ti-l aduc la usha! Salutare, Despre ce este vorba... xxx este numele site-ului si este o comunitate pe Internet, asemanatoare unui forum combinat cu Yahoo Answers si Hi5, MySpace... care momentan explodeaza... de ce?? Pentru ca e multa lume care harbar nu are ca e exploatata si prostita pe fata. Pentru ca ei momentan sunt singurii care platesc userii sa posteze pe site-ul lor... mai exact... anumitzi useri incep discutzii... tu raspunzi... pentru raspuns primesti bani... sau incepi o discutzie primesti raspunsuri si primesti din nou bani... Din ce se castiga? 1. Participare personala ( recomand sa postezi minim 60 de raspunsuri pe zi si sa incepi cam 2 discutzii + NOU: Primesti bani daca postezi imagini pe site!!!) 2. Daca itzi aduci prietenii primesti 25% din castigurile lor personale... potzi sa aduci oricat de multzi prieteni... 3. NOU: In curand noi posibilitati de a castiga bani cu acest site... mai multe detalii pe site dand click pe New Alert.. Cum incepi? Dai click pe linkul acesta si apoi in partea din dreapta sus dai click pe NEW USER REGISTRATION... nu costa nimic si dureaza cam 5 minute tot procesu: DACA MAI VEDEM ASA CEVA NE SUPARAM RAU! Apoi mergi pe site-ul XXXX si-tzi deschizi un cont... din nou nu costa nimic... iar in momentu in care xxx va avea bani sa-tzi trimita vei primi acasa la usa un Card Bancar de Debit XXX cu castigurile tale de la XXX... card pe care il potzi folosi la orice bancomat din lume ... evident si-n Romania. Mai multe info pe site (pagina XXX)... si desigur imi potzi trimite mail de cate ori vei dori sa-tzi ofer mai multe informatzii care sa te ajute in activitatea ta.... CE PARERE AVETZI? Parerea noastra e ca daca mai pui prostii de-astea, ne suparam. Rau. This post has been edited by Diana: Nov 3 2006, 10:39 PM |
|
|
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fortelady,imi pare rau,n-aveam de unde sa stiu ca mesajul meu se incadreaza la "reclama":huh:
eu vroiam doar sa stiu parerea fetelor.e pe bune sau nu treaba? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:20 PM |
|