![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 3-November 06 Member No.: 676 ![]() |
Nu stiu cum sa incep...sunt pe cale sa ma casatoresc cu prietenul meu, cu care am trait si traiesc (cred) inca o poveste de dragoste extrem de frumoasa...Numai ca uite, DUmnezeu stie de ce, de la o vreme (cam multicica) simt ca m-am indragostit de un alt barbat. AM toate simptomele acestei boli nenorocite: ma gandesc la el tot timpul, il visez, zambesc ca o idioata ori de cate ori il vad...Nu vreau sa simt asta, chiar nu vreau! as vrea sa mi-l scot din suflet si din creier ca pe un ghimpe si sa ma intorc la viata mea, la rochia de mireasa, la viitorul frumos pe care as putea sa-l construiesc cu logodnicul meu. Ma simt ...tradata, tradata de mine insami, dezamagita de mine, oare sa fiu asa de imbecila, asa de slaba, asa de labila incat sa ma-ndragostesc ca la 13 ani cand am langa mine un om minunat, de care am fost tot la fel de-ndragostita acum cativa ani? ce mi se intampla? e grav doctore?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-ar putea sa nu fie asa grav cum iti imaginezi tu. Depinde foarte mult de cum alegi sa gestionezi situatia. Pt ca in mod sigur exista o "situatie". Poate ca gandul unei relatii stabile, caldutze si al unui angajament permanent te sperie mai mult decat accepti tu sa constientizezi. S-ar putea chiar sa nu fii pregatita pentru acest pas.
Am observat ca de multe ori femeile au tendinta sa isi saboteze fericirea atunci cand lucrurlie par sa mearga defapt foarte bine. Pana una alta eu zic sa tzii bine de "frumoasa ta poveste de dragoste" si sa ne dai mai multe amanunte despre acest barbat de care crezi tu ca esti indragostita. El e interesat de tine? S-a intamplat ceva concret intre voi? Ce calitati pe care nu le gasesti la partenerul tau le are acest barbat? Details pls |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:04 AM |
|