![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Exista relatii care tin o viata intreaga. Exista casnicii care par indestructibile. Si firesc ne intrebam: oare vom avea parte de asa ceva? Care ar fi reteta care sa duca la o relatie perfecta, o relatie bazata pe dragoste care sa nu cedeze la prima incercare de amploare?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
In cazul nostru - desi nu stiu daca suntem chiar un model in privinta asta - e cam asa: lui ii e mila sa ma lase pe mine sa robotesc tot timpul, eu consider ca in anume chestii casnice chiar nu e treaba lui sa se bage. Pur si simplu ne menajam reciproc. Iar pentru ce nu avem timp sau nu ne place nici unuia sa facem (i.e. curatenia), platim pe cineva sa ne ajute. Mai pe la inceput, cand eu lucram cam 14-16 ore pe zi, iar el 6 a inceput sa face el curatenie, fara ca eu sa-i fi spus ceva. Pur si simplu a observat ca nu am timp e asa ceva si a considerat ca el are mai multa putere decat mine. Dar zau ca n-a facut caz din asta, desi a durat multi ani de zile. Si cam asa e si in ziua de astazi. E o chestie de bunavointa. Nu ne contabilizam eforturile si resursele, nu tinem socoteala cine ce a facut sau cu ce a contribuit, fiindca amandurora ni s-ar parea cam meschin sa facem asta.
Nu stiu daca asa trebuie sau daca e un model bun. Noi asa simtim ca trebuie sa facem. Si cu banii suntem la fel: fiecare isi are banii lui, iar cand e de cumparat/achitat ceva, fie la comun, fie strict chestii personale, plateste cel care dispune de suma respectiva atunci, sau contribuim amandoi, daca e o suma mai mare. Asta e tot o optiune, nu o obligatie. Dar nu facem calcule meschine, de genul: eu am dat atata, tu atata... Eu am refuzat de la inceput sa administrez si banii lui fiindca mi se parea oribil sa stiu ca e nevoit sa-mi ceara bani cand vrea sa-si cumpere un pulover sau o sticla de vin, ca un copil. Nu pot sa-i fac asa ceva. Mi-e miluta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:27 AM |
|