![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 3-January 06 Member No.: 133 ![]() |
mda....si eu am de vreo 1 an..o prietena f buna...acum doi ani am fost impreuna....si ne-a luat destul de mult timp(cam un an) ca sa ajungem sa fim best friends..
insa acu vine beleaua...o prietena comuna de a noastra...a reusit sa se bage intre noi...treaba e ca...mai demult ea mi-a bagat niste idei in cap cum ca best friendu ar avea niste intentii mai intime cu mine....si de atunci..nush...am inceput sa ma gandesc si eu la asta.. :-X si acum 2 zile....de fapt....de revelion i-am spus ca o iubesc...lucru cu care,...am cam stricat totul....insa ea m-a inteles....si sper sa trecem peste asta....am vb mult cu ea... NUMAI DIN CAUZA LU PROASTA AIA>>> :'( voi reveni cu amanunte :P:P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:38 PM |
|