![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Model?
Am zis doar un "Uau".. trist. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) de ce nu se promoveaza imaginea reala? de ce se pune accent pe fals? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
auz.. da' societatii ii pasa ca eu mi-am rupt azi mainile facand o chestie.. doar pentru a mai strange cativa bani? (nu conteaza ce am facut).
societatii ii pasa ca eu stau intr-un jegos de camin din grozavesti, intr-o camera in care sunt obligata sa impart totul cu niste gandaci scarbosi? e interesata societataea de incercarile mele? e interesata societatea ca eu nu am ce sa pun pe masa la beb? e interesata societatea ca eu de 50 de ani nu am mai fost sa-mi fac analizele? nooo. lumea e interesata de barfe. cum ne mai putem bate joc de x, cum mai putem rade de y, cum am mai putea sa il umilim pe z. nu ii datoare societatii care nu are timp sau chef sa ma priveasca. fac lucrurile cum ma duce mintea si capul, ca sa imi fie mie bine si nu societatii. ce-mi pasa mie ca o muiere care are nu stiu cate sute/mii de E rade de hainele mele? poate daca as fi avut si eu as fi avut altele. de obicei cei care dau din gura nu au ocupatie. mi-e sila de astfel de oameni. de fapt, acum sunt razvratita.. imi vine sa urlu de durerea fizica pe care o simt.. ooofff.. scuze pentru offtopic. ideea era ca .. daca eu ma simt bine avand 100 de kg, chiar nu imi pasa ca se promoveaza femeile-batz. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:40 AM |
|