Nov 12 2006, 10:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Model?
Am zis doar un "Uau".. trist. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) de ce nu se promoveaza imaginea reala? de ce se pune accent pe fals? |
|
|
|
![]() |
| fortelady |
Nov 14 2006, 12:46 PM
|
|
Musafir |
pe langa problemele legate de aspectul fizic (pe care nu le comentez... ) ce ma seaca pe mine rau de tot e imaginea de "femeie-cool" pe care incearca sa ne-o bage pe gat diverse reviste si alte resurse mass media:
- femeia fara sentimente - femeia -buna-la-toate-care-tre-sa-aiba-o-opinie indiferent daca e vorba de castraveti sau de fizica atomica, opinie care trebe afirmata in gura mare si batand din picior - femeia care tre-sa-si-faca-bocancii-cu-toti-masculii-din-zona - femeia-care-tre-sa-arate-cu-orice-pret-ce-supertare-e-ea .... (care se "rupe in figuri" ca sa zic asa) samd. daca limitele fizice le avem cu totii (eu si sa fac foamea 1000 de ani nu as ajunge la 40 de kile si 1,70), restul chestiilor e usor sa ni le insusim. sa ne cream o imagine. sa impingem feminismul la extrem. |
|
|
|
Meg A fi model sau nu... Nov 12 2006, 10:39 PM
Diana Simplu. Pentru ca ni se baga pe git tot felul de c... Nov 12 2006, 10:52 PM
Meg uite de aia nu prea ma interesa pe mine moda si ... Nov 12 2006, 11:15 PM
kalua Am eu un caz in familie, are acum 19 ani si de un ... Nov 12 2006, 11:36 PM
angeldust
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th October 2025 - 03:15 AM |
|
|