![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 14-November 06 Member No.: 702 ![]() |
Mama mea. Toata lumea cred ca-şi iubeşte mama. dar in anumite momente in viaţa pe masura ce cresti, în faţa problemelor care apar vezi cat de mult te poate sprijini mama. Vreau un sfat de la voi. Am sa va spun pe scurt cum sta relatia mea cu mama. De mica fiind, mama şi-ar fi dorit mereu sa fiu altfel decat eram, sa fiu mai plină, sa-mi stea bine părul, mereu ma dorea altfel. Niciodata nu m-a apreciat aşa cum eram eu ci numai cum vroia ea sa fiu. Am 29 de ani, sunt casatorită de 3 ani, şi de 1 luna am o veste minunata voi avea un copil. Tatal meu a murit cand eu aveam 9 ani. Mama s-a descurcat cu greu şi e de apreciat pentru tot ce a facut pentru mine. A reusit sa ma tina 2 ani la o facultate, datorita faptului ca era o facultate cu bani a trebuit sa merg la conducere şi sa-i rog ca in contul taxei sa muncesc la facultate. Am fost inteleasa şi angajata., avand astfel scutire de taxa şi un ban in buzunar. Facultatea am facut-o in alt oraş. Tot aici mi-am gasit si un sot. Avand ambii părinti cu o situaţie financiara precara, am hotărat ca cel mai bine ar fi sa ne facem noi nunta, am facut CAR, imprumuturi, numai noi stim. Părintii ne-au ajutat fiecare cum au putut. De aici de la nunta au apărut dicutii intre mine şi mama. Daca noi am organizat tot, părintii au fost ca si musafiri. După nunta a inceput, mama ca ea nu a fost bagata in seama, ma intreba tot timpul ce sa faca, de parca eu eram mama, va dati seama ca noi imbracati in mire şi mireasa trebuia sa ne ocupăm de tot. Să mai şi zambim. Nunta a fost frumoasa pana la urma. Sa nu va mai spun ca banii de dar mamei i-am dat tot eu. Daca ne-am casatorit sotul meu a avut ideea ca mama sa se mute in oraş cu noi. am cautat am vandut acolo şi am cumpărat un partament cu ideea ca sa stam cu toţii. Sa avem si noi un ajutor şi sa fie şi mama cu cineva. Asta s-a intamplat inainte de nunta. Datorita faptului ca preturile variau dintr-un oraş in altul, avand in vedere ca mama venea dintr-un oraş de provincie într-un oraş mare, nu am putut sa cumpăram ceva decat spre periferie, dar mare si incapător, urmand sa-l modernizam noi . După nunta banii nu pre ne-au ramas ca am avut si rude putine. Ne-am dus sa ne apucăm de treaba la apartament si a inceput cearta de la o camara, sotul vroia sa o darame mama nu spunand ca e casa ei si face cum vrea. Atunci sotul s-a enervat şi a spus ca el nu mai face nimic. De atunci am plecat, am facut toate formalitatile şi am intrat in posesia unui ANL. Ne-am cumpărat cum am putut in casa. Noroc ca am avut servicii bune. De atunci mama arunca numai vorbe de ocara la adresa sotului si-mi spunea sa ma despart de el şi sa stau cu ea. Mereu imi cerea bani. Binanteles ca era greu si pentru noi, dar sotul nu vroia sa-i dam nici un ban. O ajutam si eu cum puteam pe ascuns. In toti acesti ani a stat la o matusa de a mea, dar niciodata nu a spus mama hai sa facem ceva cu apartamentul ala. Spunea mereu ca ea nu sta singura acolo, ca am adus-o şi ne-am batut joc de ea, etc. Asa au trecut 3 ani. Iar acum jumatate de ora imi spune la telefon m-ai distrus, sa-mi dai cate 20 mil de lei/ an X 3 ani. Vorbeste cu persoane straine lucruri care nu trebuie sa le stim decat noi, ce facem cum ne descurcam cu banii, etc. Eu una nu pot fi prietena cu ea. in casa la mine am invitat-o şi de fiecare data a avut de comentat ceva ca aia nu sta bine, ca mancarea nu e buna, etc.
Am prea multe pe suflet, sper sa ma intelegeti, acum ca sunt insarcinata am nevoie de liniste. Am gresit eu cu ceva. la munca sunt apreciata de toata lumea. am ramas in continuare la facultate am terminat si un masterat. Daţi-mi un sfat va rog, simt nevoia sa vorbesc cu cineva, frati surori nu am. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:28 PM |
|