![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
In momentul in care s-a ajuns nu la chilotzei ci la ce se afla in ei...ADIO prietenie. Va spun din propria-mi experientza. :(
Am pierdut un bun prieten care ma ajuta in toate...de la caratul mobilei (deh, a trebuit sa probam patul pe care l-a urcat 7 etaje) pana la antifonatul masinii...Acum regret nespus dar e tardiv...la momentul acela am crezut ca poate incepe o poveste de dragoste frumoasa...am crezut asta pana in seara de 26 decembrie ca apoi sa ma sune si sa-mi spuna GATA! Cu alte cuvinte mi-a dat papucii...nu-mi pare rau ca am pierdut un iubit (o fi fost oare asta), CI CA AM PIERDUT UN PRIETEN. Mi-a spus-o si el...ca nu va mai putea sa ma priveasca ca pana acum...ca de acum inainte voi fi altceva si nu prietena lui... :'( :'( :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:09 PM |
|