![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce parerea aveti despre virginitate ?
E virginitatea o povara, un "balast" de care trebuie sa scpam la virste fragede? Sau ar trebui sa-l asteptam pe "domnul eperfectiue". Si daca presupunem ca l-am intilnit, de unde stim ca este persoana pe care o cautam? Care ar fi momentul potrivit pentru a deveni femeie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am o prietena care are 30 de ani si e virgina (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si nu, nu cred ca virginitatea e o povara. Oana, poate fi foarte frumos, daca baiatul este potrivit. In sensul ca trebuie sa va iubiti si sa fie ceva special intre voi. Prima data iti ramane gravata in memorie si daca nu e persoana potrivita, poti ramane cu serioase sechele. Asteapta pana va aparea El, crede-ma, merita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:25 AM |
|