IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Virginitatea, Balast, moda, cerinta ?
Diana.
post Oct 12 2006, 09:51 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce parerea aveti despre virginitate ?
E virginitatea o povara, un "balast" de care trebuie sa scpam la virste fragede? Sau ar trebui sa-l asteptam pe "domnul eperfectiue". Si daca presupunem ca l-am intilnit, de unde stim ca este persoana pe care o cautam?
Care ar fi momentul potrivit pentru a deveni femeie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Szimcsi
post Nov 16 2006, 04:37 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am o prietena care are 30 de ani si e virgina (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si nu, nu cred ca virginitatea e o povara. Oana, poate fi foarte frumos, daca baiatul este potrivit. In sensul ca trebuie sa va iubiti si sa fie ceva special intre voi. Prima data iti ramane gravata in memorie si daca nu e persoana potrivita, poti ramane cu serioase sechele.

Asteapta pana va aparea El, crede-ma, merita.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Virginitatea   Oct 12 2006, 09:51 AM
Dore   Momentul perfect este acela liber ales, fara indoi...   Oct 26 2006, 10:58 PM
albinuza   cred ca e la latitudinea fiecareia. nu ai de unde ...   Oct 27 2006, 09:07 AM
OanaLc   Am 26 de ani si sunt virgina... am ccrezut din to...   Nov 16 2006, 04:20 PM
Szimcsi   Am o prietena care are 30 de ani si e virgina :cl...   Nov 16 2006, 04:37 PM
ham   intrebarea mea este simpla si din ea deducetzi si ...   Nov 16 2006, 04:48 PM
MonicutzaB  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 04:25 AM