![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De laudat ne-am tot laudat pana acum :P
Am deschis un topic in care fiecare sa scrie lucruri legate de el de care nu e chiar asa mandru , pe care le regreta ..... pot fi chestii generale , chestii marunte....ramane la latitudinea voastra. Eu una ma simt mai bine cand spun cuiva cat de fraiera am fost intr-o anumita situatie de exemplu si cica zice lumea " greseala recunoscuta e pe jumate iertata" Asa ca o sa incep eu: -ma enerveaza mult de tot la mine ca sunt prea impulsiva si spun tot felu de chestii fara sa gandesc ( chiar aseara era sa imi iau vreo doua dupa cap din cauza asta :D ) -sunt prea schimbatoare ... la mine e dupa cum bate vantul , ce imi place azi nu mai imi place maine si tot asa -sunt fraiera ca ma stresez din orice si dau prea mare importanta amanuntelor .... a si imi pare rau ca azi am facut-o cu ou si cu otet pe o prietena care ma enervase cu ceva , dar pana la urma cred ca am exagerat cu mushtruluiala , sper sa-i treaca :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Imi vine foarte greu sa recunosc acest lucru dar cateodata ma trezesc nepotzit
Cu aceasta ocazie vreau sa ii acord tot creditul lui angeldust pentru faptu ca imi baga evidentul in ochi chiar cand sunt convins 110% ca am dreptate. Si cand lucrul asta are legatura cu muzica, sa admit ca nu am dreptate este mult mai "placut" :D Mea culpa, angeldust se intampla sa aiba de mai multe ori dreptate ca mine :P Da' este o exceptie :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:58 PM |
|