![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ce am eu si cum se prezinta:
seventeen: culori multe sidefate, frumoase, se strang in pliuri dupa o perioada ( dar la mine e cam irelevant ca toate fac asta) :D. Nu le folositi pe cele cu sclipici pentru ca se intinde pe toata fata. rimmel- nu prea bune si se strang si mai repede, astea sunt mai mult mate, parca asa stiu. Maybeline: cele in tuburi, lichide pe care le aplici si stai cu pleoapa inchisa pana se usuca (nu dureaza mult 1,2 min), e astea chiar nu se strang f bune, dar cam scumpe, e un tub vreo 140 mii dar te tine. Acum la nuante e cam penurie... necunoscut unul pe care mi l-a cumparat mama de la butic, nu stiu cum se numeste dar e foarte bun, unul d-asta oarecare oriflame alea duo bunicele dar cam scumpicele bourjois cele pudra in borcanas cu pensula se aplica greoi, cele compacte sunt super si au nuante frumoase, dar cam scumpe :-X Cam atat cred. Daca mai aflu ceva... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:46 AM |
|