![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt multumita de cateva farduri cu care nu am nici un fel de problema si vreau sa zic ca ma machiez aproape zilnic, daca ies undeva parol, si stau suficiente ore departe de orice retus ca sa-mi dau seama de calitatea produsului. Prin liceu, adica acu vreo 7 ani mi se parea ca orice fard rideaza, dar probabil si calitatea pe atunci era mai precara. Eu folosesc un fard pentru sprancene caci e mult mai natural decat creionul si ala e Ice Fudged Expert Monowear de la Maybelline, dar pe pleoape nu e chiar asa de rezistent. De cativa ani ma fardez cu Revlon si mi se par foarte bune, nu se aduna si in plus le poti folosi uscat sau umed in functie de cum vrei intensitatea culorii. Sunt foarte fine si nu trebuie sa torni cu lopata ca sa se vada ceva. Nu necesita nici retusuri caci se incetatenesc pe pleoapa si parca sunt din textura pielii. Aveti grija la fardurile crema de la Revlon, insa. Sunt foarte frumoase, culori deosebite, reflexe nu mai zic dar pe pleoapa se aduna, asta e! Acestea eu le folosesc doar pe arcada si dau un efect minunat. De curand mi-am cumparat o mega trusa Deborah, din reteaua de magazine B&B si sunt multumita si de acestea. Rezista foarte mult si nu isi pierd din intensitate. Paleta de culori e imensa- sunt trei truse mari- rosie, verde si portocalie- iar in interior vreo 50 de nuante de fard + fard de obraz, pudra bronzanta si pudra simpla, mignone bineinteles. Trusa mai are doua creioane maro si negru, pe care nu le-am folosit inca, un mini-rimel care alungeste genele frumos dar e cam lipicios si il combin cu Double extension de la L'Oreal care si asa se usuca repede si un mini-tus care e chiar rezistent. Culorile de fard sunt exceptionale si combinatii poti sa faci o multime. Diferenta dintre cele trei culori de trusa sunt nuantele- culorile sunt cam aceleasi dar nuantele respectivelor culori variaza in intensitate- de exemplu: turcoaz deschis spre azuriu, turcoaz pur, turcoaz inchis, cate o nuanta in fiecare trusa. In functie de culoarea ochilor sau de nuantele pe care iti place sa la "accesezi" iti poti alege pe cea potrivita pt tine. Cea pe care mi-am luat-o eu e 1 milion dar la cate are in ea si ce calitate prezinta merita din plin. SUn si mai mici de 800 mii, de 600 mii de 300 mii dar nu au atatea nuante si poate nu au nici mini tusul si rimelul etc.
Am si eu o intrebare pentru voi: Ce pensule de machiaj aveti ca eu vreau sa-mi iau dar ba gasesc chinezesti la 300 000 si nu stiu daca sunt asa de bune, ba Chanel o pensula 1.500.000 sau bodyshop o pensula 300.000. Erau ceva truse la Revlon cu 600.000 set dar nu le-am mai gasit. Astea pe care le am din buretel nu mi se par suficient de fine pentru ochi mai ales. Va las ca tre' sa mai si respir!!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:22 AM |
|