![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Maybeline: cele in tuburi, lichide pe care le aplici si stai cu pleoapa inchisa pana se usuca (nu dureaza mult 1,2 min), e astea chiar nu se strang f bune, dar cam scumpe, e un tub vreo 140 mii dar te tine. Acum la nuante e cam penurie... deci asta ar fi bunut pentru mine...sa vdem daca gasesc nuantele ciocolatiu cald si bej deschis...astea sunt nuantele care m-ar avantaja indif.de hainele purtate... QUOTE oriflame alea duo bunicele dar cam scumpicele mda....scumpicele in raport cu calitatea...doar am fost distribuitor...si nu mi-au placut niciodata...da' le-am achizitionat pe toate la momentul respectiv...din pacate le mai am si acum, expirate, of course...ma inteb de ce le mai tin... QUOTE bourjois cele pudra in borcanas cu pensula se aplica greoi, cele compacte sunt super si au nuante frumoase, dar cam scumpe :-X burjois nu am incercat, si tare-s curioasa...dar parca nu as opta pentru borcanas...prefer clasic, cu buretelul....e mai bun cel din borcanas? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:31 AM |
|