![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In mod sigur daca nu ni s-a intimplat, macar o data am auzit pe cineva care a trecut printr-un asemenea episod: sex cu cel mai bun prieten.
Normal ca dupa o asemenea "experienta" relatia de amicitie/prietenie nu va mai fi aceeasi. Intrebare: ce e de facut in situatia in care sintem puse intr-o asemenea pozitie ? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
cel mai bun prieten al meu, il cunosc de la 16 ani, inca mai suntem prieteni, insa nu ne mai sustinem zi de zi.
am fost ca doi frati, zi de zi impreuna, la distractie, la anticariat sa scormonim dupa carti valoroase, la biblioteca, la mare, la munte, plus la bere cu baietii, eu singura fata printre nu stiu cati baieti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) prietenia a fost foarte stransa timp de vreo 6 ani, pana s a mutat din oras.sunt prietena f buna cu iubita lui, care a inteles perfect relatia noastra de prietenie si a avut incredere in el si in mine.(a fost aceeasi iubita cat am fost noi prieteni, iar acum e sotia lui. nu m am gandit niciodata sa trec de prietenie, pentru ca ma stiam pe mine, ma indragosteam repede si tot atat de repede imi trecea. prietenia insa e pe viata.iar el avea o iubita minunata, dar care locuia in alt oras. insa au fost si momente haioase.odata, trebuia sa iesim afara, a venit la mine si vroiam sa mi schimb repede bluza, asa ca l am rugat sa iasa afara din camera.el mi a spus pe un ton foarte serios " hai mai, ce naiba, ti e rusine de mine, sa ti schimbi o bluza, pe bune, ma jignesti, doar suntem prieteni mai, suntem ca fratii." eu am spus ok, si am purces la schimbat bluza.cand am ramas in sutien, "fratele" imi spune " mamaaaaaaaaaa, ce sexomana estiiiiiiii!!!!!" am izbucnit in ras si in acelasi timp am aruncat cu ceva in el, dupa care l am rugat sa inceteze cu prostiile. el a fost cel mai bun amic, si inca mai este, desi nu mai tinem legatura asa des. cu iubitul meu, a inceput totul de la prietenie, cu diferenta ca ne iubeam pe ascuns unul pe altul.este minunat cand iubitul tau este cel mai bun prieten. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:25 PM |
|