![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pensula de la oriflame are un capat fain, cu par si celalalt cu burete. Dar eu nu ma prea oriflamuiesc. Ruby rose o arata fain dar nici nu rezista si sunt cam daunatoare pt pleoapa. De alea ziceam eu din liceu ca mi se parea ca rideaza; cum incetam sa ma dau cu ele cu pielea imi era mai odihnita si mai putin cutata.
elle_ni, nu stiu ce-oi fi avand tu cu numele meu...daca ai citit Faust a lui Goethe o sa-ti dai seama- noaptea Valpurgiei este noaptea Sabatica de ritualuri cu magie neagra in care vrajitoarele se incaierau intr-un dans erotic salbatic pentru a-l curta pe printul intunericului in vederea fufu... anyway, la mine a fost numai o optiune de a razbate prin padurea de nickuri de pe yahoo si nu fac Black magic :P sa-ti zic de fard: ala de sprancene e de la maybelline si nu costa mai mult de 150000 si nu se vede nenatural ca creionul revlon eu le am la juma de pret de la cineva care a fost in State: se cheama Dry/Wet shadows, iar cele crema- creme shadows. Primele o fi 5-600 de mii dar sunt fie 2 nuante din aceeasi culoare, fie 4. sfat: nu va lasati tentate de stralucirea ruby rose-ului. daca tot va ingrijiti cu atatea creme prin jurul ochilui nu merita sa va riscati cu cosmetice de bazar. da, Ariana, trusa Deborah mi-am luat-o de la B&B din Bega si exista probabil in toata reteaua aceasta de magazine din toata tara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:17 AM |
|