![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pentru Elle:
Din pacate fard Maybelline Cool Effect nu se mai fabrica si l-au retras de pe piata, cel putin eu nu l-am mai vazut. Era intr-adevar bun, dar nu erau decat nuante sidefate, deci nici vorba de nuantele bej (eu aveam nougat care era auriu si iced melon, un maro-roscat) sau ciocolatiu. Sunt insa cele noi, Exper Wear, rezistente, si mate si sidefate, si cam la 120 000 lei. In rest, Seventeen sunt bune, chiar si sidefate, se pot face mate daca se aplica intai pudra sau fdt, la mine nu se strang pe pleoapa. Mi-am luat deja trei nuante si ma gandesc sa mai imi iau vreo doua, nu credeam ca sunt bune, am avut mai demult si erau cam "prafoase". Am testat si Rimmel, duo, rezista bine, deocamdata si imi plac culorile, sunt naturale. De la Avon sunt bune si rezistente cele Perfect Wear, gen stilou, nuantele sunt discrete. E drept ca ma cam tenteaza si pe mine Bourjois, care insa au aproape numai nuante sidefate, si Max Factor, unde am vazut culori faine si cred ca sunt si mate, si L'Oreal Trio, dar mai incolo. Cel de care vorbeste Kalua, Dior (cred ca 5 couleurs), sunt cam 195 lei, dar, daca rezista 3 ani, merita ;). Si Deborah sunt cam 11 nuante vreo 30 lei, si au cred trei variante. Nu le-am testat, inca. Si am mai ochit ceva, cu 3 nuante perlate, 30 lei, super faine. (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/trio.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:50 AM |
|