![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, nu stiu ce-oi fi avand tu cu numele meu...daca ai citit Faust a lui Goethe o sa-ti dai seama- noaptea Valpurgiei este noaptea Sabatica de ritualuri cu magie neagra in care vrajitoarele se incaierau intr-un dans erotic salbatic pentru a-l curta pe printul intunericului in vederea fufu... anyway, la mine a fost numai o optiune de a razbate prin padurea de nickuri de pe yahoo si nu fac Black magic :P hai mah, nu te supara...da' nu-ti retin nikul, unde mai pui ca nu am citi "faust" si nici nu o voi citi, pentru ca Goethe nu e pe lista mea de scriitori favoriti....so, ideea era ca ma impiedic intr-un nik asa alambicat...repet...nu te supara, ca nu am zis-o cu rea intentie... in rest, va multumesc fetelor...sa vedem pentru ce voi opta in final...hmm...Max Factor sau Bourjois, sau Revlon....vom vedea la fata locului paleta de culori, amanunt extrem de important...bine ca acum stiu cam la ce marca sa ma opresc... :floricele: :floricele: :floricele: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:01 AM |
|