![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Dragele mele, as vrea sa stiu din experienta voastra ce creme estompeaza olecutza ridurile deja existente?Am cateva bucati riduri, nu foarte inestetice, dar nici invizibile.Ce ma fac cu ele?Cum sa le estompez si-sau stopez?
Ma gandeam sa folosesc retin-a, dar nu stiu daca este ok.Apoi, ar mai fi ca si variante vitamina A uleioasa sau vitamina E uleioasa, dar aceste vitamine nu sunt special concepute pt.zona okilor. Voi ce produse folositi pt.oki? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
elle vezi ca mai este un topic asemanator
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:17 AM |
|