IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Operatii estetice, Pro sau contra ?
angeldust
post Dec 29 2005, 09:33 PM
Post #1

Musafir

Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce?
Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp ....

Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
elle_ni
post Jan 4 2006, 11:25 PM
Post #2

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

PS: ele_ni, anul trecut am stat in spitalul Panduri ORL vreo 17 zile si am vazut multe cazuri de operatiie estetice la nas. Shtii cum arata o astfel de persoana? M-am ingrozit...avea fatza tumefiata, pometii si ochii vineti de parca luase sute de pumni, ochii numai sange...era un baiat care facuse operatie estetica de indreptare a nasului care timp de 4 zile a urlat in salon de parca era supus la cele mai grele chinuri. Cand in sfarsit a iesit si l-am vazut am avut un soc...mi-a spus ca si-a dorit moartea si ca daca ar fi stiut prin ce chinuri trece nu ar fi facut niciodata aceasta operatie.

din fericire, catalina, stiu despre ce vorbesc...am fost operata la nas, dar nu kirurgie plastica, deci nu un moft, ci o necesitate (sinuzita care ma deranja de la 3 ani, iar tratamentul bianual extrem de kinuitor, iar durerile de cap aproape zilnice pe care le aveam nu cred ca in cazul meu pot fi catalogate drept moft sau vise de om nebun sau narcisist + deviatie de sept).

so, m-am operat, si in cazul meu, k si la kirurgie platica, in mod normal ar fi trebuit sa fiu vanata vreo luna (cam asa este in general).eu am fost vanata la oki numai 3 zile, dupa o saptamana nu aveam nimic, decat coji deranjante in nas, mergeam zilnic la pansat, in primele 2 zile sunt intr-adevar dureri, pentru care exista tratament pe care doctorul in grija caruia esti (si pe care e indicat sa le iei, apoi sunt pastilute pentru alergii pe care trbuie sa le iei pentru a nu stranuta cat ai pansamentul in nas, caci altfel expulsezi pansamentul si exista pericolul de infectie, mai este un antibiotic pa care ti-l recomanda medicul la fel, pentru evitarea infectiilor, ca femeie nu e bine sa fii la ciclu pentru eviatre de hemoragie).

la acelasi medic cu mine a fost o pritena (inaintea mea) si a spus ca daca ar fi sa aiba nasul cocosat de dinainte de operatie, asa ar ramane intreaga viata.pentru ea, operatia a fost cel mai oribil cosmar.

cand m-am urcat pe masa de operatie, medicul mi-a spus sa nu incep sa plang sau sa urlu.m-am uitat in okii lui si l-am intrebat"Dvs m-ati kemat sau eu am venit de bunavoie?"si-a continuat ceea ce avea de facut si, pentru cateva secunde, dupa operatie m-a luat de mana si mi-a zambit (el nu rade, nu zambeste, este un morocanos si un ne....eu mai fusesem la el si inainte si atunci mi-a zambit si mi-a vorbit frumos--am o priza fantastica la oameni morocanosi...probata kestia :P....

in ceea ce priveste cursul operatiei, depinde extrem de mult atat de "mana" doctorului, de experienta lui, de siguranta de sine de care da dovada faptic, cat si de psihicul pacientei.la noi, se pare k amandoi am fost ok....

cat despre postoperator, depinde iarasi de ceea ce-ti recomanda medicul, de tine daca respecti lucrurile respective..

cand dupa 5 zile de la operatie m-am dus la asistenta doctoritei mele de familie, asta a ramas stupefiata"cum???????te-ai operat?nu se poate ...eu am fost vanata o luna, mi-a cazut lucrarea (nasul) :pistolar:, l-am pus la loc, si in total m-am recuperat in 3 luni jumate..."

sunt cazuri si cazuri...doctori si doctori....

iar baiatul respectiv, daca a optat pentru un medic competent, cred ca a dat dovada un pic de infantilism...doare, bai nene, doare cand te tai la un deget, cum cum sa nu doara cand iti taie osul?doare, dupa anestezie, dar suporti...ajutat de medicamente, pot spune ca este extrem de suportabil.

odata cu mine, au fost operati 2 elevi ai profesorului care m-a operat si pe mine (si-au facut operatia ca un fel de experiement pe propria piele, dar si pentru ca aveau nevoie de "retus").Ne-am vazut zi de zi 10 zile, iar cu tipul am iesit kiar cateva luni bune....nici unul din noi nu a trecut prin experiente de genul celor prezentate de tine.

tot la operatie, am cunoscut un pusti (noi ne-am facut o adevarata gasca cat am stat acolo in spital cateva zile)...avea 18 ani...bai, cu mana pe inima iti spun ca profesorul a zis ca daca mai facem circ ne da afara din spital cu bandaje cu tot....era o distractie pe cinste...so, nici urma de traume fizice sau psihice...si povestesc toate astea pentru a vedea ca nu sunt caz unic de ne (durere), ne(traume)...se poate si asa, fara, se poate si asa, cu (cum ai descris tu...)

deci, ma gandesc ca inainte cu 2-3 luni de a ramane insarcinata cu al doilea bebe voi mai face a doua operatie si, daca profesorul mai profeseaza (are deja peste 60si de ani...) in mod sigur tot la el ma duc, daca nu, ma duc la fi-su, k se pare ca e mai tare decat batranul.l-am cunocut si pe el, dar nu am beneficiat de nici un consult din partea lui.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   Operatii estetice   Dec 29 2005, 09:33 PM
berbecutza   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 12:33 AM
blondina   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 01:39 AM
berbecutza   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 09:43 AM
angeldust   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 11:06 AM
laryysa   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 12:35 PM
Ariana   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 30 2005, 05:57 PM
laryysa   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Dec 31 2005, 11:58 AM
meli   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 1 2006, 10:01 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 2 2006, 05:58 PM
Ariana   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 2 2006, 06:27 PM
kalua   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 2 2006, 06:51 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 4 2006, 01:41 PM
catalina77   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 4 2006, 02:45 PM
Meg   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 4 2006, 06:47 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 4 2006, 11:25 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 4 2006, 11:54 PM
meli   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 10 2006, 12:10 PM
Ariana   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 10 2006, 01:56 PM
vendela   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 11 2006, 12:53 AM
ciresica_dulce   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 11 2006, 10:13 AM
Libe   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 18 2006, 12:58 PM
Meg   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 18 2006, 08:04 PM
Flory24   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 23 2006, 02:38 AM
Xela   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Jan 23 2006, 12:37 PM
MonicutzaB   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 2 2006, 04:11 PM
Ariana   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 2 2006, 06:54 PM
MonicutzaB   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 09:19 AM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 02:26 PM
black_widow   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 02:50 PM
MonicutzaB   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 03:11 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 09:11 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 09:18 PM
MonicutzaB   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 3 2006, 11:11 PM
ellle_ni   Re: Operatii estetice : pro sau contra ?   Feb 4 2006, 11:42 PM
17girl   am doua colege cu defecte (relativ mici) estetice....   Feb 28 2006, 04:43 PM
17girl   mi-as face la buze la doct stan o marire... e pe a...   Aug 15 2007, 08:05 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 PM