![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE :o acum cativa ani citisem intr-o revista de o pers. care voia sa arate ca o actrita din telenovele. cu multi bani si timp irosit, si-a indeplinit visul. stupoare: la un singur bobarnac, nasul i se spargea, pielea era ffff slabita.. si acum regreta gagica pasii facuti :( se poate...din pacate , chiar daca ai bani multi, asta nu inseamna neaparat ca te si informezi....eu inainte cu 7 ani de operatie am inceput sa ma informez si am fost de Tzshpe doctori, si unii mi-au placut, altii nu, dar de fiecare m-am interesat pe unde am putut si astfel am aflat de cateva clinici puternice, cu bani si spate,cu dotare, dar cu medici incepatori, afoni sau incompetenti....am trecut si p'acolo... daca la un bobarnac nasul suporta deformari, asta inseamna ca operatia a fost facuta pe un teren nepregatit (baza insuficienta, baza subreda) sau operatia in sine nu a fost executata corect.in cazurile astea, se impune apelarea la o grefa, cum ar fi vorba in cazul meu (implant de os dupa sold, la mine)... am spus mai sus cum ca asistenta doctoritei mele a suportat 2 interventii in acest sens(dupa prima barnaul a cazut pur si simplu, iar dupa a doua e bine mersi, dar cu un nas cam naspa dupa parerea mea...ala nu e nas care sa arate asa dupa 2 interventii....in sckimb, tot mai sus pomeneam de pretena mea care a suferit greu operatia....ei bine, cand am cunoscut-o am zis ca nu e adevarat..doamne, da' nasul ala arata a vrajitoare, nu alta....apoi, dupa operatie, arata de nu se poate....si asta judecat la rece, inainte de a ma opera eu (deci nefiind influentata de ceva anume).... dar, cred ca oricat am fi noi pro sau contra, cel mai bine poate judeca problema persona in cauza...eu m-am gandit foarte mult inainte de a face interventia, stiam ce riscuri implica, stiam ca sunt sanse mari sa raman pe viata cu dureri mari la schimbari de vreme (lucru care nu s-a intamplat la mine, dar la pretena mea, da). cred ca importanta este intrebarea "imi foloseste la ceva aceasta operatie?"este cu adevarat util ceea ce vreau sa fac?daca e vorba de o obsesie din copilarie, daca e vorba de un defect cu care pur si simplu nu te impaci, da, e adevarat ca e bine sa multumesti Cerului pentru ceea ce ai, dar nu trebuie sa uiti ca exista loc si de mai bine pe toate planurile....imortant este ca prin ceea ce faci, prin ceea ce gandesti, sa nu murdaresti darul cel mai de pret pe care Cel de Sus ti l-a oferit: viata, pentru care esti raspunzator zi si noapte. in orice lucru pe care-l intreprinem exista o latura pozitiva si una negativa, tot asa cum exista zi sau noapte, asa cum exista ploaie sau soare.esential este ekilibrul pe care esti sau nu capabilsa-l creezi in viata ta.si spun asta gandindu-ma ca o astfel de interventie pentru unele persoane (prietena mea si baiatul de care povesteste cattalina) creeaza mai repede un teren nesigur, decat un echilibru, iar cauzele sunt multiple, si cel mai adesea de ordin psihologic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:12 PM |
|