![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE really, si ce te opreste sa pleci atunci? nu cred ca ti-ar place sa dai cu matura, asta in cazul in care gasesti un loc de munca la matura, dar cea mai buna solutie e sa te convingi singura unde-ti place, asa ca in loc sa stau sa injur eu as pleca in locul tau iubi, uite si eu sunt in situatia in care as pleca mancand pamantul si nu prea cred k as sta la matura, ma rog....sunt convinsa ca m-as descurca eu mai binisor...problema la mine e ca NU AM BANI DE PLECARE!!!! :o :o :o :o...ca sa pleci, trebuie sa ai cel putin 5.000 de euroi, pe care nu ti-i da nimeni, pe care nu ai cum sa-i economisesti (ca daca as avea cum, n-as mai pleca, de bine ce-as duce-o).... so, e usor sa judeci, dar mai greu e sa te pui in pielea impricinatului.... auzi tu, da' poate tu, ca un bun patriot al Romaniei, si care o duce si bine pe de-asupra, si se mai si plimba cu motoru' (deci bani ai)...poate ne donezi o particica din ce ai tu...asa, prieteneste, hmm...ce zici?facem targu'?cum ramane cu"hai sa dam mana cu mama cei cu inima romana...."...hai patriotule....sa-ti dam contul? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:02 AM |
|