![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetele, m-am gandit ca am putea invata cate ceva prin acest thread. mi se pare interesanta ideea, sper ca sunteti de acord!
voi incepe eu.. ca tot m-am gandit la asta. cum vi se par urmatoarele make-up-uri? NU MAI SCOATETI POZELE (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Maàt: Dec 22 2008, 03:26 AM
Reason for edit: NU MAI SCOATETI POZELE
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Meg, in clipul respectiv brit are lentile gri, si nu genul natural , ci ceva mai special, cum are si thalia intr-un clip "amar sin ser amado" pe caprui ...ceva de genu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
cat despre lentilele lui paris.. dementiale, ochii ei, desi caprui natural arata cu lentilele alea mult mult mai bine decat ochii lui sor sa care is natural albastri.. life |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:01 AM |
|