![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata lume!! 5000 de euro? eu am ratat sansa vietii mele poate pentru ca nu mi-a dat nimeni 1000 de euro. bani cu care ma duceam la studii in franta pentru un an, cu posibilitate de prelungire si contract de munca.si faceam ultimul an de fac. si masterul in acelasi an. si uite asa, pana sa se hotarasca cineva sa-mi dea banii am ratat plecarea :'( mor de ciuda. ocazie ca asta mai prind eu.....never i gues dat fiind faptul ca termin facultatea. dar dupa ce termin, clar o sa incerc sa plec, sa mai fac niste cursuri in domeniu, ceva diplome si plec invartindu-ma. dar nu definitiv. clar m-as intoarce in tara. rea, buna cum e e tara mea.
e un mare adevar faptul ca oamenii strica tara. Alexa are mare dreptate. eu una nu arunc pe jos nici un ambalaj de la o guma, in schimb am prieteni care arunca tot ce nu le mai trebuie in mijlocul strazii. mor cand ii vad. gata. va pup pe toti :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:47 AM |
|