![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Si totusi...exista prietenie intre barbati si femei.
Am prieteni, barbati, inca de cand eram copii. Si eu si ei ne-am casatorit, am divortat, ne-am recasatorit, am suferit, am fost fericiti, dar niciodata nici unul dintre noi nu s-a gandit la "mai mult". Suntem prieteni si acum si ne face placere intotdeauna sa ne intalnim, sa povestim. Acum, depinde foarte mult, si nu numai in prieteniile dintre sexe opuse, dar chiar si in cele intre persoane de acelasi sex, sa nu te bagi- nepoftit- foarte mult in viata si in sufletul celuilalt. Eu asa mi-am pastrat prieteniile, pe toate. Am fost alaturi de ei/ele cand au avut nevoie de mine, ei/ele la fel, ne-am intalnit la petreceri, in excursii, etc, dar nu ne-am sufocat unii pe altii. Pentru mine asta conteaza foarte mult, sa am intimitatea mea, timpul meu, spatiul meu....Sunt sigura ca respectand aceste "reguli" am ajuns sa fim prieteni si in ziua de azi. Nu stiu, poate cei care sustin ca nu exista asemenea prietenii n-au avut parte de asa ceva, dar eu am avut si am parte si de aceea sustin ca ele exista. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:48 AM |
|